Najlepsze Mąki marzec 2021
Sprawdzając ranking najlepszych produktów w kategorii Mąki masz pewność, że zakup będzie strzałem w dziesiątkę. Nasze zestawienie aktualizowane jest każdego miesiąca, dzięki czemu masz pewność, że wybierzesz dobrze. Mąki ranking tworzony jest na podstawie opinii, popularności i ocen kupujących. Przy każdym produkcie znajdziesz specyfikacje, niezbędne informacje od producenta, cenę oraz informacje na temat tego, gdzie dany produkt kupisz najtaniej. Zastanawiasz się jaki produkt z kategorii Mąki będzie najlepszy? Koniecznie zapoznaj się z naszym zestawieniem.
Miejsce
Nazwa i opis produktu
Cena produktu

Mąka sojowa odtłuszczona NON GMO 5 kg
Mąka sojowa NON GMO Mąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych ziaren soji. Nieprzeciętnie wiąże zupy i sosy. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane również sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki). fotografie produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od a...

Badapak Skrobia kukurydziana 5 kg
towar bezglutenowy Skrobia kukurydziana pozyskiwana jest z białych pręcików kukurydzy. Ma postać białego proszku, bez zapachu i smaku. To produkt bezglutenowy. Stosuje się ją jako zamiennik mąki. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten oraz produkty zawieraj...

Badapak Bio mąka pełnoziarnista z płaskurki 400g 1 szt.
Bio Mąka z płaskurki 400 g ekologiczna mąka z płaskurki ze świeżego pełnego przemiału ziarna płaskurki naturalnej. Typ 2000. komponenty: świeżo zmielona pelnoziarnista mąka z pszenicy płaskurki* (100%). *z rolnictwa ekologicznego. Zawartość soli wynika wylącznie z występowaniu naturalnie występującego sodu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu...

Badapak Bio mąka pełnoziarnista z płaskurki 400g 4 szt.
Bio Mąka z płaskurki 400 g naturalna mąka z płaskurki ze świeżego pełnego przemiału ziarna płaskurki naturalnej. Wariant 2000. składniki: świeżo zmielona pelnoziarnista mąka z pszenicy płaskurki* (100%). *z rolnictwa naturalnego. Zawartość soli wynika wylącznie z występowaniu naturalnie występującego sodu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu....

BIO Mąka z kasztanów jadalnych 5 kg, MKA
BIO Mąka z kasztanów jadalnych idealna, włoska mąka z ekologicznych kasztanów jadalnych, mielona kamiennymi żarnami. W wielu wypiekach domowych może w nieprzeciętny sposób uzupełnić albo zastąpić inną mąkę, nadając niecodziennego smaku i aromatu jadalnych kasztanów. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane także sezam, gorczyca, soja, migda...

BIO Mąka z kasztanów jadalnych 1 kg
BIO Mąka z kasztanów jadalnych znakomita, włoska mąka z naturalnych kasztanów jadalnych, mielona kamiennymi żarnami. W wielu wypiekach domowych może w wyśmienity sposób uzupełnić lub zastąpić inną mąkę, nadając niecodziennego smaku i aromatu jadalnych kasztanów. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane dodatkowo sezam, gorczyca, soja, migda...

BIO Mąka pszenna pełnoziarnista typ 1850 1 kg
BIO Mąka pszenna pełnoziarnista typ 1850 BIO mąka pszenna wariant 1850 gromadzi znaczne ilości białka, błonnika oraz węglowodanów. Dostarcza witaminy z grupy B, A, E i C i magnezu, żelazu, wapnia, fosforu, potasu, cynku i miedzi. Nad wyraz znaczne nienasycone kwasy tłuszczowe. świetnie pasuje do wypieku ciast, chleba czy pizzy. Informacja o alerge...

BIO Mąka pszenna pełnoziarnista typ 1850 5 kg, MPSE
BIO Mąka pszenna pełnoziarnista rodzaj 1850 BIO mąka pszenna typ 1850 mieści spore ilości białka, błonnika oraz węglowodanów. Dostarcza witaminy z grupy B, A, E i C i magnezu, żelazu, wapnia, fosforu, potasu, cynku i miedzi. Szczególnie widoczne nienasycone kwasy tłuszczowe. wyśmienicie nadaje się do wypieku ciast, chleba czy pizzy. Informacja o a...

Mąka pszenna razowa graham TYP 1850 1 kg, MPR
Mąka pszenna razowa typ 1850 posiada więcej składników mineralnych, błonnika i witamin z grupy B niżeli inne mąki pszenne. Stosowana jest przede wszystkim do wypieku pieczywa rodzaju Graham, ale także do przygotowania makaronów czy dietetycznych batonów. Jej nazwa wzięła się od prezbiteriańskiego pastora Sylvestra Grahama, który był jednym z pierws...

Mąka z ciecierzycy 5 kg, MCI
Mąka z ciecierzycy Mąka z ciecierzycy, zwana też mąką z cieciorki, przez sporo osób uznawana jest za produkt co najmniej przełomowy. Nie dość bowiem, iż wprowadza nową jakość do kuchennych dokonań, to także odznacza się szeregiem cennych i godnych uwagi atrybuty. Mąka z ciecierzycy nie jest produktem konwencjonalnym w pełnym tego słowa znaczeniu. J...

BIO Mąka z kasztanów jadalnych 0.5 kg, MKA
BIO Mąka z kasztanów jadalnych nadzwyczajna, włoska mąka z organicznych kasztanów jadalnych, mielona kamiennymi żarnami. W wielu wypiekach domowych może w perfekcyjny sposób uzupełnić lub zastąpić inną mąkę, nadając niecodziennego smaku i aromatu jadalnych kasztanów. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane też sezam, gorczyca, soja, migdał...

BIO Mąka kukurydziana 5 kg, MKUE
BIO Mąka kukurydziana Mąka kukurydziana jest otrzymywana przez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom taką barwę. W przemyśle spożywczym wykorzystuje się ją do produkcji pieczywa, makaronów, herbatników, ciast, tortilli. Również doskonale stanie na wysokości zadania w kuchni jako zamiennik mąki ps...

Mąka z amarantusa 5 kg
Mąka z amarantusa Amarantus to zboże pochodzące z Ameryki Południowej, które w Polsce znane jest pod nazwą szarłat. Mąka amarantusowa powstaje w wyniku zmielenia nasion szarłatu i nie posiada żadnych nienaturalnych dodatków. Jest bogatym źródłem błonnika pokarmowego, żelaza i białka. Podstawową zaletą mąki amarantusowej jest jej wysoka wartość odży...

Badapak Bio mąka jaglana 5 kg
BIO Mąka jaglana Mąkę jaglaną uzyskuje się z obłuszczonego ziarna prosa. Jej delikatny smak, a także lekko orzechowy aromat sprawia,wspaniale pasuje do wyrobu naleśników, ciasteczek oraz innych wypieków. Mąka jaglana poprawnie łączy się z innymi mąkami, np: ryżową, orkiszową czy kokosową. Nieprzeciętna też do zagęszczania zup i sosów. Informacja o...

Bio mąka jaglana 1 kg marki Badapak
BIO Mąka jaglana Mąkę jaglaną uzyskuje się z obłuszczonego ziarna prosa. Jej delikatny smak oraz lekko orzechowy aromat sprawia,doskonale nadaje się do wyrobu naleśników, ciasteczek i innych wypieków. Mąka jaglana należycie łączy się z innymi mąkami, np: ryżową, orkiszową czy kokosową. Doskonała również do zagęszczania zup oraz sosów. Informacja o...

Bio mąka żytnia 5 kg marki Badapak
Mąka żytnia naturalna oczyszczona otrzymana z pełnego ziarna żyta towar z upraw ekologicznych. BIO mąka żytnia jest bardzo dobrym źródłem tłuszczów, błonnika spożywczego, cukrów, witamin - witamina z grupy B (witamina B1, B2, B3 i B6) i witamina E oraz minerałów - cynku, fosforu, magnezu, manganu, miedzi, potasu, selenu, sodu, wapnia i żelaza. Na u...

BIO Mąka żytnia 1 kg
Mąka żytnia ekologiczna oczyszczona otrzymana z pełnego ziarna żyta towar z upraw naturalnych. BIO mąka żytnia jest bardzo prawidłowym źródłem tłuszczów, błonnika spożywczego, cukrów, witamin - witamina z grupy B (witamina B1, B2, B3 i B6) i witamina E, a także minerałów - cynku, fosforu, magnezu, manganu, miedzi, potasu, selenu, sodu, wapnia i żel...

Mąka gryczana (99/70) 5 kg, MGR
Mąka gryczana z kaszy gryczanej niepalonej Mąka gryczana powstaje w wyniku przemiału ziaren gryki. Standardowy dla mąki gryczanej jest gorzki posmak i szarobrązowy kolor. Jest to mąka bezglutenowa, która zawiera dużo białka, skrobi, soli mineralnych, a także witaminy z grupy B. Mąka gryczana w połączeniu z innymi mąkami stosowana jest do wypieku pi...

Mąka z orzechów laskowych 1 kg, MOL-L
Mąka z orzechów laskowych prażonych blanszowanych Orzechy są perfekcyjnym źródłem witaminy E, która wspomaga układ nerwowy i będąc przeciwutleniaczem zwiększa wytrzymałość naszego organizmu zapobiegając odkładaniu się złego cholesterolu. Orzechy i nasiona zawierają jeszcze najwięcej tłuszczów ze wszelkich nieprzetworzonych produktów i to w formie...

Badapak Mąka orkiszowa biała tbl 630 5 kg
Mąka orkiszowa biała TBL 630 Mąka z pszenicy orkisz biała TBL 630 - powstała z przemiału ziarna orkiszu, kolor biały typowy dla mąki. Mąka orkiszowa mieści spore ilości białka, nienasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika oraz innych witamin. Wykorzystuje się do produkcji żywności: pieczywa, ciast i ciasteczek, sucharków, precelków, wafli, spodów do...